TRAP RENOVATIE

“Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gepassioneerd in wat wij doen. Voor traprenovatie bent u dus bij ons aan het juiste adres! Wilt u zien wat voor projecten wij al gedaan hebben? Kijk dan naar de onderstaande afbeeldingen.”

Traprenovatie

Heeft u een beschadigde of oude trap? Of wilt u weleens iets nieuws? In dat geval bent bij Huisvloeren aan het juiste adres. Huisvloeren specialiseert zich al meer dan 10 jaar in het renoveren van trappen en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding volgens onze klanten. Contact opnemen met ons over de mogelijkheden kan geheel vrijblijvend.

Een trap is een echte eye-catcher en daarom wilt u dat hij altijd mooi blijft. Huisvloeren zorgt ervoor dat uw trap uitstekend gestoffeerd wordt om de juiste sferen uit te stralen. Dit is meestal in één dag te realiseren!

Voordelen

  • Volledig naar eigen smaak
  • Verlengt de levensduur van de trap
  • Snelle metamorfose van het interieur
  • Garantie voor flexibiliteit en vakmanschap
  • Goede en snelle service

We zijn super blij met onze nieuwe pvc vloer. Vloer is erg mooi gelegd en raad het iedereen aan om het door huisvloeren te laten leggen. Service is top echt een aanrader!

Jessica Jansen

De zwarte pvcvloer van Huisvloeren is de blikvanger van onze bovenverdieping. Het heeft een hele chique uitstraling doordat het in vissengraat is gelegd met een bies aan de kanten. In tegenstelling tot wat ik had verwacht is zwart helemaal niet stofgevoelig. Met onze witte muren oogt het geheel stijlvol en fris. Niets dan lof voor Huisvloeren voor de snelle en nette manier van werken.

Sasja van Nes-Stolz

Onze trap met pvc bevalt uitstekend. Prima werk verricht. Afspraken worden nagekomen en er wordt netjes gewerkt. Aan te bevelen voor iedereen die iets nieuws op de vloer wil hebben.

Paul Klijn