Tapijt

“Tapijt leggen is een kunst die jarenlange ervaring vereist, en dat heeft Huisvloeren”

Tapijt

Wilt u tapijt laten leggen? Dan kunt u het beste profiteren van een vakman die deze klus op een uitstekende manier kan klaren. Tapijt leggen is een kunst die jarenlange ervaring vereist, en dat heeft Huisvloeren. Wij bieden verschillende soorten tapijt en leggen het geheel naar uw wens. Geniet van een langdurig resultaat van uw tapijt!

Voordelen

  • Volledig naar eigen smaak
  • Snelle metamorfose van het interieur
  • Garantie voor flexibiliteit en vakmanschap
  • Goede en snelle service

We zijn super blij met onze nieuwe pvc vloer. Vloer is erg mooi gelegd en raad het iedereen aan om het door huisvloeren te laten leggen. Service is top echt een aanrader!

Jessica Jansen

De zwarte pvcvloer van Huisvloeren is de blikvanger van onze bovenverdieping. Het heeft een hele chique uitstraling doordat het in vissengraat is gelegd met een bies aan de kanten. In tegenstelling tot wat ik had verwacht is zwart helemaal niet stofgevoelig. Met onze witte muren oogt het geheel stijlvol en fris. Niets dan lof voor Huisvloeren voor de snelle en nette manier van werken.

Sasja van Nes-Stolz

Onze trap met pvc bevalt uitstekend. Prima werk verricht. Afspraken worden nagekomen en er wordt netjes gewerkt. Aan te bevelen voor iedereen die iets nieuws op de vloer wil hebben.

Paul Klijn